IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
08:05 | 14 януари 2014
Обновен: 17:52 | 30 април 2024

Офиси на ГЕРБ и "Атака" осъмнаха със счупени стъкла

Офиси на ГЕРБ и "Атака" осъмнаха със счупени стъкла

По материала работи: Златина Добрева
Офиси на ГЕРБ и "Атака" осъмнаха със счупени стъкла

Офисът на ГЕРБ на ул. „Сан Стефано” №22 и на "Атака" на бул. „Цар Освободител” №36 във Варна осъмнаха със счупени стъкла. От Районната прокуратура съобщиха, че и по двата случая на посегателство са образувани досъдебни производства.
Разследването се води срещу неизвестен извършител за престъпление по чл.216, ал.1 от НК – противозаконно повреждане на чужда недвижима вещ. За визираното престъпление се предвижда наказание „лишаване от свобода” за срок до 5 г.

 

Това са посланията на нашите опоненти. Когато свършат позитивните послания идва ред на паветата и тоягите. Така депутатът от ГЕРБ-Варна Емил Радев коментира снощния инцидент.

Според него вандалските актове в страната са зачестили и това не прави чест на политическия живот в страната. Надяваме се предизборният сезон да не продължи по този начин, добави Емил Радев.

Имаме две поражения на стъклото на офиса ни, каза за „Черно море“ Станислав Темелков от „Атака“. Според него докато не завърши разследването не може да се кажат точните причини за инцидента. Това е втори случай за нас, предишният път лицето бе под въздействие на опиати, уточни Темелков.  Не знам дали сега случаят е политически или хулигански, но в момента „Атака“ не е удобна на никого, добави Темелков.

Коментари

Новини Варна