IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
13:40 | 18 април 2014
Обновен: 19:46 | 15 април 2024

Кастингът за „Мис и Мистър Тийнейджър Варна“ е утре

Кастингът за „Мис и Мистър Тийнейджър Варна“ е утре

По материала работи: Златина Добрева
Кастингът за „Мис и Мистър Тийнейджър Варна“ е утре

Авторът на най-дългия тийнмаратон не само във Варна, а и в България Кирил Аспарухов подготвя юбилейното и последно ХХ издание на „Мис и Мистър Тийнейджър Варна“.
Конкурсът е насрочен за 18 май, от 16 часа, в двора на ПГИ „Г. С. Раковски”. В него ще участват 12 момчета и 12 момичета от варненските школа. Кои ще бъдат те, ще се разбере утре - 19 април, когато от 11 ч. в двора на Икономическия техникум ще се проведе кастинг за желаещите тийнейджъри. Те трябва да бъдат на възраст от 13 до 18 г.
Изпитанията в конкурса ще бъдат в три кръга – спортно-ежедневно облекло, тест за интелигентност и артистичен кръг, в който те могат да пеят, да танцуват, да рисуват, да бъдат артисти и т.н. В този конкурс няма кръг с бански костюми! В журито ще бъдат поканени знакови лица от обществения и културния живот на Варна. И тази година той ще бъде с любезното съдействие на oбщина Варна – дирекция “Младежки дейности и спорт” и Олимпийски клуб - Варна.
В конкурса на Кирил Аспарухов отново ще партнира модна агенция “Алиа” на Кирилка Христова. Това ще бъде и последното издание на конкурса. През него са преминали много поколения тийнейджъри и за доста от тях това е била първата сцена за изява и демонстрация на самобитност, на самочувствие и първи успешни крачки.

Коментари

Новини Варна