IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
15:48 | 3 юли 2014
Обновен: 07:22 | 26 март 2024

Бареков иска 20 млн. евро от ЕС за „Аспарухово“

Бареков иска 20 млн. евро от ЕС за „Аспарухово“

По материала работи: Юлиян Атанасов
Бареков иска 20 млн. евро от ЕС за „Аспарухово“



ЕС да отпусне 20 милиона евро помощ за пострадалите от водния ад в „Аспарухово“. Това поиска евродепутатът и лидер на „България без цензура“ Николай Бареков. Той дойде лично в морската столица, за да изложи идеята си.
Бареков изрази недоволството си от еврокомисаря Кристалина Георгиева, която според него не направила нищо след бедствието. Затова и Николай Бареков повече няма да влиза в контакт с нея по този въпрос.
Ако Жан Клод Юнкер иска да го подкрепя за лидер на Европейската комисия, ще трябва да отпусне 20 милиона евро за Варна, категоричен е в исканията си Николай Бареков.
Той иска президентът Росен Плевнелиев да осветли пред обществото какво готвят от ГЕРБ, БСП и ДПС относно номинацията за български еврокомисар. Според Бареков Пламен Орешарски в предпоследния си работен ден ще се опита да спаси Станишев, като го номинира за еврокомисар.
Ако ни дадат ресор външна политика, Симеон Сакскобургготски ще се справи по-добре от Сергей Станишев, смята лидерът на „България без цензура“.
Вчера стана ясно, че областните и общинските структури на партията единодушно са номинирали Николай Бареков за водач на листата на партията за предсрочните парламентарни избори.
Ако хората ме искат, готов съм да бъда такъв. Ще вляза и в Народното събрание, каза Бареков. Той смята да направи доц. Христо Бозов министър на здравеопазването в един бъдещ кабинет с ръководител Николай Бареков.

Деян Балевски

Коментари

Новини Варна