IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Начало
06:00 | 20 юли 2014
Обновен: 07:22 | 26 март 2024

Герберите от "Одесос" номинираха Лиляна Павлова за депутат

Герберите от "Одесос" номинираха Лиляна Павлова за депутат

По материала работи: Слав Велев
Герберите от "Одесос" номинираха Лиляна Павлова за депутат

Бившата министърка на регионалното развитие от кабинета "Борисов" Лиляна Павлова бе номинирана за депутат в следващия парламент от членовете на ГЕРБ в най-голямата районна организация на генералската партия във Варна – тази в централния район “Одесос”.

В петък се проведе събрание, на което бяха гласувани номинациите за избор на народни представители. На партийното събранието присъстваха 180 членове на ГЕРБ. Най- много гласове получи районния председател Руслан Тошев – 178. На второ място бе избрана екс.-министърката Лиляна Павлова с 94 гласа, трети се нареди Галин Петров от младежката организация със 76 гласа, четвърти е Николай Лалов също от младежката организация на ГЕРБ с 68 гласа и пети е Димитър Атанасов с 66 гласа.

Номинирана е била и общинската съветничка и шеф на комисията по правни въпроси в местния парламент Юлияна Боева. Тя обаче си е направила отвод, коментират запознати.

Всички номинации на районните структури ще бъдат изпратени за одобрение до Областното ръководство на партията във Варна. Отсетите кандидати ще бъдат съобщени до Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще вземе и окончателното решение за номинациите от Варна на генералската партия за извънредните парламентарни избори, които ще се проведат през октомври тази година.

 Любомир Михайлов

Коментари

Новини Варна