IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
06:55 | 3 септември 2014
Обновен: 20:43 | 23 април 2024

Валери Колев е новият съветник в местния парламент на Варна

Валери Колев е новият съветник в местния парламент на Варна

По материала работи: Слав Велев
Валери Колев е новият съветник в местния парламент на Варна

Валери Колев положи клетва като общински съветник. Той влезе в местния парламент на Варна на мястото на отстранения от съда поради конфликт на интереси Марио Шиваров, който бе избран от листата на ГЕРБ, а по-късно премина в БАСТА.

Валери Колев е добруджанец от Тервел на 30 години. Последните 12 от тях е прекарал във Варна. Като ученик се е занимавал с футбол, мотокрос, тенис на маса и още десетина хобита. "Фен съм на моторните спортове и свиря на акустична китара", споделя в личния си блог самият той.

Женен е с две деца.

Той е инженер по Пожарна Безопасност и Защита на Населението, завършил във Варненския свободен университет.

От 8 години Колев работи във ВиК Варна в диспечерската аварийна служба. "Освен водопроводчик съм и заварчик, авто тенекеджия и бояджия. Не се плаша от работа", коментира новият общински съветник.

От 2008 г. той е член на ГЕРБ. От 2009 до 2012 е бил председател на МГЕРБ в район "Владислав Варненчик", а след това е избран за член на УС на Областното ръководство на МГЕРБ Варна .

Черно море

Коментари

Йоана Колева ( преди 2 години )
rate down comment 0 rate up comment 3
Новини Варна