IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
14:10 | 16 април 2014
Обновен: 01:26 | 26 март 2024

Старшата на „Черно море” детронира лидера

Старшата на „Черно море” детронира лидера

По материала работи: Борис Проданов
Старшата на „Черно море” детронира лидера

Футболистите на „Черно море” победиха с 2:1 като гости лидера в Елитната група до 19 г. „Левски”. В столицата двата тима изиграха напълно равностойно 1-во полувреме в мача от междинния 25-ти кръг. Веднага след подновяването на играта „сините” поведоха в резултата след колективна грешка във варненската отбрана. Гостите се активизираха и бързо изравниха. Голът беше дело на Сами Миланов, който в 65-ата минута с глава засече отлично центриране на Карен Мадоян.
Натискът на „моряците” продължи и се стигна до победен гол. В 75-ата минута Мартин Костадинов вкара топката в мрежата на „Левски” след асистенция на Кристиян Пешков.
С този успех „Черно море” се укрепи в Топ 4 и запазва шансове за атакуване на призовите места. Следващата среща на варненци е от 26-и кръг от Елитната футболна група. На 27 април от 15 ч. те приемат „Видима-Раковски” на стадиона под Аспаруховия мост.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна