IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Начало
06:34 | 4 април 2014
Обновен: 00:55 | 26 март 2024

"Морето" се кани отново да потопи "сините"

"Морето" се кани отново да потопи "сините"

По материала работи: Борис Проданов
"Морето" се кани отново да потопи "сините"

„Мисля, че цялото първенство играем добре срещу силните отбори. И срещу Левски, и срещу Балкан се представяме доста сполучливо цял сезон - коментира пред клубния сайт капитанът на баскетболния Черно море - Порт Варна Асен Великов по повод мача срещу Левски в неделя. - Сами сме си виновни вместо да се концентрираме за плейофите, сега мислим как да запазим второто място. Ако сме мотивирани и покажем същото желание за игра, агресия, можем да излезем победители във Варна. Ще е много трудно. В София на финала за купата се получи много хубав и резултатен мач с хубава атмосфера в залата. За да победим в неделя, трябва да играем много добре в защита, тъй като Левски разполага с много добри нападатели. В момента Левски са много силни в нападение с привличането на Хийт. Ключът към евентуален наш успех е това как ще се представим в защита, тъй като на финала в София не успяхме да се справим добре, въпреки, че загубихме с много малка разлика. Ако по същия начин играем в защита, няма да излезем победители в този мач. Не мисля, че мача с Левски ще ни е по-труден, отколкото срещу Балкан. Преди мача с Балкан напрежението ни беше в повече заради слабия мач в Стара загора и бяхме наясно, че вече трябва да побеждаваме до края, за да запазим второто място. Срещата с Балкан ни показа, че имаме възможностите и силата, ако играем добре, правилно и с добра защита  отново да излезем победители."
"Морето" играе със "сините" в неделя от 18 ч. в зала "Конгресна" на ДКС.
Симеон Илиев също е оптимист.
„Не мога да преценя дали мачът срещу Левски в неделя ще е по-труден отколкото домакинството ни срещу Балкан. Очаквахме и той да е тежък, такъв със сигурност ще бъде и срещу Левски. Сигурен съм, че предстои здрава битка. Ние във всеки мач излизаме за победа. Да понякога правим адски слаби мачове срещу отбори от долната половина на класирането, но това не е защото подценяваме някого. Просто така се случва. Силната ни страна срещу Левски може да се окаже това, че сме много непредвидим отбор”, добави на свой ред Чайката.

Коментари

Новини Варна