IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
08:58 | 3 април 2014
Обновен: 21:36 | 15 април 2024

Спартаклии не мислят за А група

Спартаклии не мислят за А група

По материала работи: Златина Добрева
Спартаклии не мислят за А група

„Соколите” дори и не мислят за влизане в елита. Това призна треньорът на вратарите в „Спартак 1918” Илко Станчев. Според него е твърде рано да се търси място в елита. Клубът нямал необходимите финанси и организация, за да се търси промоция сред най-силните.
Той разкри, че треньорът на тима Атанас Атанасов – Орела има и други цели освен основната – оцеляване в Б група. Изграждането на силен отбор, който да може да играе срещу всеки е една от тях. До лятото трябва да се игради ядро от играчи, което да се надгражда с футболисти.
Илко Станчев е доволен от колектива. Според него тези момчета в „Спартак 1918 имат харизмата да върнат феновете на стадиона. Агитката не е стъпвала на „Коритото” няколко години, но вече все повече запалянковци, които подкрепят „соколите”. Самият Станчев се кани да напусне след края на сезона, защото се занимава с други неща. Голкиперът Петър Денчев е свободен да си смени клуба по всяко време.
Ангел Баялцалиев от столицата получи наряд за срещата от 19-ия кръг на Б група между "Монтана" и "Спартак 1918". Сблъсъкът ще се проведе в събота от 17 ч. в Мездра. Според Илко Станчев "Монтана" е тим с претенции за елита и доста добър състав. Но пък стила на домакините е удобен на "соколите", а и Орела познава достатъчно добре "Монтана", защото е бил наставник там.

Коментари

Новини Варна