IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Начало
14:03 | 2 април 2014
Обновен: 19:03 | 17 април 2024

Общо 4-ма “моряци” в национала

Общо 4-ма “моряци” в национала

По материала работи: Борис Проданов
Общо 4-ма “моряци” в национала

Тренировка на стадион “Тича” проведе в сряда тимът на “Черно море”. От групата отсъства вратарят Георги Китанов, който е на лагер сбор националния тим U19 (треньор Александър Димитров) и започна като капитан на тима в контролата с Македония, завършила 1:3 за комшиите в Благоевград. Той обаче ще се присъедини към групата още в четвъртък. “Морето” гостува на “Левски” в неделя, като срещата от 5-ти кръг на плейофите на Топ 7 е с начален час 19,30 ч. ще се играе на осветление. "Моряците" влизат в двубоя със "сините" със самочувствието на непобедени в мачовете от втората фаза на А група досега (1 успех и 3 ремита) и ще търсят 3-те точки срещу момчетата на Елин Топузаков.
Трима таланти от ДЮШ на “Черно море” са повикани от селекционера на тима U19 Мето Деянов. За лагер от 6 до 9 април са призовани Мартин Костадинов, Кристиян Пешков и Александър Попов.
Младите таланти на “Черно море” пък отвяха конкуренцията на турнира по футбол 9, който се проведе на стадион "Балканфарма" в Разград. Родените през 2003 г. записаха 2 разгромни победи (6:0 с “Добруджа” и 5:0 с “Лудогорец”) и равенство – 1:1 с “Аристон”. След изиграването на този кръг от надпреварата “Черно море” е едноличен лидер във временното класиране.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна