IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
21:38 | 22 март 2014
Обновен: 21:37 | 15 април 2024

Младшата на "Черно море" отстъпи на лидера "Лудогорец"

Младшата на "Черно море" отстъпи на лидера "Лудогорец"

По материала работи: Борис Проданов
Младшата на "Черно море" отстъпи на лидера "Лудогорец"

В среща от 20-ия кръг на Елитната ни футболна група до 17 г. юношите младша възраст на Черно море допуснаха домакинска загуба с 0:1 от лидера в класирането Лудогорец. Варненци определено бяха по добрия отбор, но нямаха шанс в завършващата фаза на атаката , като пропуснаха няколко изгодни положения за гол. В 55-ата мин гостите стигнаха до победното си попадение след едно балонно центриране и грешка в отбраната на моряците . До края домакините опитаха да направят обрат, но така и не можаха да поразят вратата на противника. Наставникът на Черно море Тодор Каменов сподели пред клубния сайт , че е разочарован от загубата и най-вече от факта че за пореден път нелепа грешка в отбраната се е оказала фатална за крайният изход на двубоя. В следващия кръг моряците които са 6-и в подреждането гостуват на Локомотив (Пд).
Черно море 17: Валери Вълев,Костадин Георгиев/41-Валери Христов/, Стоян Илиев, Давид Дараджански, Стефан Иванов, Емил Илиев, Тони Атанасов, КрасимирКрумов/60-Станчо Димитров/,Николай Минков,Даниел Димитров,Валентин Йосков.

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна