IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Начало
14:01 | 17 март 2014
Обновен: 00:51 | 26 март 2024

Георги Иванов тренира „моряците” за дербито с ЦСКА

Георги Иванов тренира „моряците” за дербито с ЦСКА

По материала работи: Борис Проданов
Георги Иванов тренира „моряците” за дербито с ЦСКА

Под ръководството на старши треньора Георги Иванов футболистите на „Черно море” направиха встъпително занимание на стадион „Тича” за седмицата. „Моряците” се стягат за дерби с ЦСКА у дома и тренираха с голямо настроение след 2-та дни почивка. Единствено защитникът Михаил Венков все още не се подготвя на 100%, но той постепенно увеличава натоварванията и тенденцията е да е готов за срещата с „червените”. Мачът в неделя от 15,45 ч. на стадион "Тича" пропуска само наказаният Дани Георгиев.
Иначе бившият капитан на "Черно море" и любимец на зелената агитка Георги Илиев взе победа със своя "Шъдзяджуан" с 1:0 над "Шенжен" в мач от китайското първенство. Жоро е бил един от най-добрите на терена. Попадението за неговия тим отбелязва Хуанг Фентао в 34-ата минута след пас на Илиев.
„Моряците” (набор 2000 г.) с треньор клубната легенда Тодор Марев пък имат много важен мач във вторник. „Зелено-белите” гостуват на „Литекс” в полуфинал за Купата на БФС. Срещата е от 11 ч.

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна