IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
12:26 | 14 март 2014
Обновен: 21:38 | 15 април 2024

„Моряците” тренираха след мача с „Литекс”

„Моряците” тренираха след мача с „Литекс”

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” тренираха след мача с „Литекс”

Въпреки дългото пътуване от Ловеч и късното пристигане във Варна, “моряците” проведоха тренировка на “Тича”. Основната група футболисти, които играха като титуляри срещу “Литекс” (0:0) имаха тонизиращо занимание, а останалите играчи – редовно.
Отборът се стяга за домакинство срещу ЦСКА (втори плейоф) - на 23 март от 15,45 ч. на стадион “Тича” Срещу “армейците” на линия ще са нападателят Бакари, който изтърпя наказанието си от 2 срещи, и левият бек Мишо Венков. Тогава той ще е напълно възстановен от травмата в глезена, която му попречи да влезе срещу “Литекс”. Дани Георгиев пък е наказан за 2 мача и ще пропусне плейофите с ЦСКА и “Ботев” (Пд). Таранът Бакари пък празнува своя 26-и рожден ден. Той почерпи своите съотборници в съблекалнята.
В събота младшата възраст на “Черно море” (треньор Тодор Каменов) гостува на “Верея” в Стара Загора в мач от 19-ия кръг на първенството на Елитната група. Старшата (наставник Иван Николов) пък домакинства в неделя от 14 ч. на стадиона под Аспаруховия мост на “Славия”. И двете срещи са от 19-ти кръг на шампионатите.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна