IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
13:52 | 11 февруари 2014
Обновен: 21:42 | 15 април 2024

„Моряците” с първа тренировка във Варна след лагера в Турция

„Моряците” с първа тренировка във Варна след лагера в Турция

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” с първа тренировка във Варна след лагера в Турция

Встъпителна тренировка след 2-седмичния лагер в турския курорт Алания направиха днес футболистите на „Черно море”. В заниманието не се включи нигерийският офанзивен халф Стенли Окоро, който е в Испания, където оправя визови проблеми. Наставникът на варненци Георги Иванов в сряда ще даде отговор на въпроса къде ще е контролата на тима с „Добруджа”, на която ще бъде представен за феновете съставът за пролетния полусезон. В зависимост от метеорологичните условия проверката ще е или на „Тича”, или на стадион „Младост”.
С групата се подготвят и юношите. На тях ще се разчита в мачовете до края на първенството на А група.
Централният защитник Кирил Котев пък е новият капитан на „Черно море”. Бранителят взе лентата, която дълго време беше притежание на легендата на „моряците” Георги Илиев. След Нова година обаче той премина в китайския втородивизионен „Шъдзяджуан”. Трансфер в паузата направи и вторият капитан от „Тича” - Александър Александров. Той със свободен трансфер отиде в шампиона „Лудогорец”.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна