IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Начало
14:28 | 7 февруари 2014
Обновен: 21:43 | 15 април 2024

“Соколите” отново паднаха в “Албена къп”

“Соколите” отново паднаха в “Албена къп”

По материала работи: Борис Проданов
“Соколите” отново паднаха в “Албена къп”

“Спартак 1918” (Варна) и “Раковски” завършиха при резултат 0:1 в първата среща от втория ден на турнира "Албена къп". “Соколите” бяха по-слабият тим в мача и логично отстъпиха за втори път в надпреварата. Футболистите на “Раковски” преди почивката имаха няколко положения, но се скъсаха да пропускат. След подновяването на играта пак те водеха мача и логиката възцари с гол в 56-ата минута. Резултатът можеше да бъде удвоен, но отново пропуски лишиха “Раковски” от ново попадение. В края на сблъсъка “Спартак 1918” натисна, стигна се и до греда, но равенството се оказа мираж за варненци.
“Калиакра” пък постигна минимална победа с 1:0 над арменския “Арарат” (Ереван). Двата отбора изиграха интересно първо полувреме, но чистите голови ситуации не бяха много.
Вторият двубой, в който трябваше да играят “Калиакра” и “Спартак 1918” (Варна), няма да се проведе, защото двата отбора играят един срещу друг в първия кръг след зимната пауза на първенството в Б група. За този мач ще бъде изтеглен служебен резултат. Каквото и да значи това.

Коментари

Новини Варна