IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
13:17 | 24 януари 2014
Обновен: 17:05 | 17 април 2024

Старшата на „Черно море” записа победа в контрола

Старшата на „Черно море” записа победа в контрола

По материала работи: Борис Проданов
Старшата на „Черно море” записа победа в контрола

Юношите старша възраст на „Черно море” с треньор Иван Николов победиха с 1:0 връстниците си от „Светкавица” (Тщ) в контрола. Мачът се игра на НСБ „Спортпалас”, а единственото попадение падна в 52-ата минута, когато Владо Маринов се разписа с прекрасен диагонален шут. Варненци можеха да вкарат и повече, докато гостите от Търговище дори не се опитаха да направят нещо в атакуващ план.
Треньорът Иван Николов е доволен от показаното от неговите възпитаници. Той смята да даде шанс на дошлите на проби футболисти в следващите 2 – 3 проверки на тима. Сигурен е мачът на 8 февруари срещу мъжете на „Калиакра” и със старшата възраст на „Черноморец” (Бс) – 12 февруари. Мачовете са гостувания, защото тимът на „Черно море” се стяга за ХVІ кръг от Елитното първенство до 19 г. В него варненци отиват на ЦСКА.
Юношите вероятно ще бъдат главни действащи лица и в първата контрола на мъжете на „Черно море” срещу „Калиакра”. Сблъсъкът е в събота от 13,30 ч. на стадион „Младост” във Варна и не е изключено наставникът Георги Иванов да пусне младите надежди в мача, за да придобие поглед върху техните качества. В неделя сутринта „Морето” заминава за лагер в турския курорт Алания, където ще бъде 2-ата част от зимната подготовка на тима. В южната ни съседка варненци ще изиграят 5 проверки, но все още имената на противниците им не са обявени. След завръщането си във Варна, „Черно море” ще представи отбора срещу „Добруджа” на стадион „Тича” на 14 февруари.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна