IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
13:37 | 16 юни 2014
Обновен: 11:01 | 20 юли 2024

Халфът от Мартиника подписа с „Черно море”

Халфът от Мартиника подписа с „Черно море”

По материала работи: Борис Проданов
Халфът от Мартиника подписа с „Черно море”

Полузащитникът Матиас Курер подписа дългосрочен договор с „Черно море”. Националът на Мартиника премина успешно медицинските изследвания на "Тича”. Той играе както отляво, така и от дясно. Юношата на „Льо Авър” (Франция) пристига от „Уракан” (Валенсия), за който записа 20 мача и 1 гол в Сегунда Б, третото ниво на испанския футбол. 26-годишният атакуващ полузащитник има мачове за френските „Нант”, „Буве” и „Гьоньон”, а в последните 3 сезона е играл в долните дивизии в Испания.
Това е поредният играч, който привлича „Морето”. С тимо от „Тича” вече парафира вратарят Кирил Акалски. Своят контракт пък продължи Димо Атанасов.
Новият таран Живко Петков ще премине утре задължителните функционални изледвания и за него ще се решава на лагера в Банско. Във вторник са последните 2 тренировки на „Черно море” на стадион „Тича”, после тимът заминава за Банско на лагер. Там ще има 7 контроли и се чакат още нови футболисти за проби.
Иначе вече и официално Станислав Стоянов е назначен да води дублиращият тим на „Черно море” в първенството.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна