IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Начало
18:49 | 26 юни 2014
Обновен: 15:13 | 18 април 2024

Португалия би Гана, но отпадна

Португалия би Гана, но отпадна

По материала работи: Слав Велев
Португалия би Гана, но отпадна

Отборът на Португалия се наложи над Гана с резултат 2:1, но въпреки това отпадна от Световното първенсто. Джон Бойе си отбеляза автогол и изведе португалците напред в резултата, но в 56-ата Асамоа Гиан изравни. В 81-ата Кристиано Роналдо донесе успеха на своя тим. Въпреки победата Роналдо и компания напускат турнира с по-лоша голова разлика от САЩ. 


В 5-ата минута Кристиано Роналдо разтресе гредата с изненадващ удар. В 12-ата Роналдо стреля от пряк свободен удар, но вратарят на Гана изби. В 19-ата минута Кристиано Роналдо се отличи със страхотен пропуск с глава. В 20-ата Асамоа Гиан беше изведен фронтално срещу Бето, но и той не успя да се преодолее стража.

В 31-ата футболистът на Гана Джон Бойе си отбеляза комичен автогол, с който поведе тима на Португалия напред в резултата.

В 49-ата Нани стреля от далечно разстояние, но Бойе блокира удара му.

В 56-ата минута тимът на Гана успя да изравни резултата чрез Асамоа Гиан, който получи страхотно подаване от Квадо Асамоа.

В 61-ата Уарис не успя да се разпише от границата на малкия пеналт. В 74-ата португалците имаха претенции за дузпа за нарушение срещу Кристиано Роналдо, но реферът остана безмълвен.

В 81-ата минута суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол в турнира след грешка на вратаря на Гана Дауда.

В последните секунди Роналдо имаше шанс да се разпише, но пропусна.

Footbal24

 

Коментари

Новини Варна