IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
13:21 | 15 юли 2014
Обновен: 19:45 | 20 април 2024

Бакари вече се подготвя с „моряците”

Бакари вече се подготвя с „моряците”

По материала работи: Борис Проданов
Халфът от Мартиника подписа с „Черно море”

На стадионите „Младост” и „Тича” днес „моряците” продължиха с двуразови занимания преди първия си мач от А група. Тимът на „Черно море” гостува в неделя от 20 ч. на „Берое” в Стара Загора, а добрата новина за наставника Александър Станков е доброто възстановяване на Бакари от операцията от херния. Таранът поднови тренировки с леки натоварвания. Вратарят Кирил Акалски продължава с раздвижващите упражнения във фитнеса.
Официалната пресконференция на наставника на тима Александър Станков е предвидена за петък след сутрешното занимание на „Черно море” на стадион „Тича”. Тогава ще бъдат и издадени новите акредитации на журналистите за сезона.
Междувременно стана ясно, че „моряците”, които ще играят в Елитната футболна група до 17 г. в сряда ще изиграят 1 контрола. Момчетата на Калоян Георгиев гостуват на „Черноморец” в Бургас. Те подновяват първенството на 2 август.
Дублиращият тим на „Черно море” пък ще посрещне „Берое” на стадиона под „Аспаруховия мост”. Срещата е от 18 ч. на 22 юли (вторник).
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна