IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
11:14 | 18 юли 2014
Обновен: 09:34 | 19 април 2024

8 тима ще ритат на Южния плаж

8 тима ще ритат на Южния плаж

По материала работи: Борис Проданов
Варненци се изложиха на плажен футбол

За пета поредна година във Варна ще се проведе надпреварата за един от най-престижните трофеи в плажния футбол в България – Activ Beach Soccer cup 2014. Tурнирът акостира за първа година на Южния плаж в морската столица, където ще бъде изграден специален терен за футбол.
Пет отбора от Варна - МФК “Спартак”, “Вяра, Надежда и Любов” (ВНЛ), “Варненски момчета”, “Феникси” и “Устрем”, два русенски тима - ФК “Русе” и “Бъзън”, и представителят на Долни чифлик – “Тича”, ще спорят за трофея. Желанието на организаторите е мероприятието да се превърне в незабравима емоция както за участниците, така и за всички, които ще дойдат да станат свидетели на атрактивните двубои.
Битките в надпреварата стартират в събота (19 юли) от 15 ч., а официалното откриване на турнира ще бъде същия ден от 17 ч. Главен рефер на турнира по традиция ще бъде международният лектор по плажен футбол Стоян Алексиев, а специално за срещите присъствие са потвърдили и действащите международни родни рефери - Иван Кирилов и Петьо Пушкаров.

Коментари

Новини Варна