IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Начало
11:26 | 3 август 2014
Обновен: 02:06 | 21 април 2024

Никола Спасов подписва до дни като треньор на „соколите”

Никола Спасов подписва до дни като треньор на „соколите”

По материала работи: Борис Проданов
Никола Спасов подписва до дни като треньор на „соколите”

Никола Спасов ще е новият старши треньор на закъсалия „Спартак 1918”. Това ще е втори престой на специалиста начело на „соколите”, като преди 2 сезона именно той спаси тима да не изпадне във В група. След това обаче заради неразбирателство с ръководството той напусна. Сега Спасов ще има нелеката задача да поеме треньорското кормило в критична за клуба ситуация, наследявайки на поста Атанас Атанасов. Очаква се бившия наставник на „Черно море” да подпише със „соколите” идната седмица. Негов помощник ще бъде Стефан Дончев от детско-юношеската школа.
Както вече www.chernomore.bg съобщи още вчера, в понеделник „Спартак 1918” започва подготовка за домакинството на „Добруджа” от 2-рия кръг в Б група. Тимът не пътува до Банско за мача от 1-вия кръг и загуби служебно с 0:3, независимо от молбата до БФС за отлагане на срещата. След като голяма част от ятото „соколи” отлетяха от гнездото преди няколко дни, през новата кампания тима ще играе предимно с юноши, а от досегашния отбор остават единствено стража Генко Славов, Радомир Тодоров, Станислав Георгиев, Славомир Събков и Тодор Маринчев. Никак няма да е лека задачата пред Никола Спасов, сглобяване на отбор, съставен предимно от юноши, неясно финансово бъдеще, изобщо задача с много много повишена трудност. Наставникът дори ще трябва да прави селекция в движение, като сподели, че ще се търсят опитни играчи, играли в А и Б група, които да помогнат.
Иван Барбов

Коментари

Новини Варна