IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
08:26 | 7 август 2014
Обновен: 05:59 | 25 април 2024

Сашо Станков очаква победа срещу "Марек" (ВИДЕО)

Сашо Станков очаква победа срещу "Марек" (ВИДЕО)

По материала работи: Деян Михайлов
Сашо Станков очаква победа срещу "Марек" (ВИДЕО)

Победа в съботното домакинство срещу "Марек" очаква старши треньорът на "Черно море" Сашо Станков. Това заяви той по време на днешната си пресконференция на стадион "Тича".

Още от самото начало на срещата ще се стремим да играем атакуващ футбол. "Марек" сигурно ще бъдат по-затворени на терена, но ние имаме стратегия как да се справим, каза наставникът на варненци. Той се надява отборът му да зарадва публиката по трибуните на "Тича".

В състава на "Черно море" няма контузени играчи и всички ще бъдат на линия за мача с дупничани. Създал съм вътрешен правилник в отбора и всеки, който репликира съдии и противникови играчи, който влиза в конфликти и си изкарва картони за това, ще бъде наказан. Така Сашо Станков отговори на журналистическо питане как ще се справи с поведението на Бакари, който за 13 минути игра от началото на първенството вече има жълт картон.

Мачът на Черно море с "Марек" е в събота от 18 часа.

Повече подробности от днешната среща на Станков с варненските медии вижте във видеото.

Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна