IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Начало
09:33 | 13 август 2014
Обновен: 22:10 | 18 май 2024

Сашо Станков няма да подава оставка, Бакари аут за 6 месеца (ВИДЕО)

Сашо Станков няма да подава оставка, Бакари аут за 6 месеца (ВИДЕО)

По материала работи: Борис Проданов
Сашо Станков няма да подава оставка, Бакари аут за 6 месеца (ВИДЕО)

„Няма да подам оставка заради скандиранията на 17 - 18 души на „Тича” – заяви твърдо на редовния си брифинг старши треньорът на „Черно море” Александър Станков. – Група фенове и двама журналисти се опитват да манипулират общественото мнение. Действията им са преднамерени и целят да дестабилизират тима и разбият атмосферата в него. Агитката на „Черно море” обаче не е от 19 души, а от хиляди, и повечето от тях са реалисти и отчитат това, което се стремим да правим. Само от 1 загубен мач не бива да се изпада от едната крайност в другата, но лошото е, че в България лесно се палим и още по-лесно угасяме. Да, срещу „Марек” играхме слабо и е нормално хората да недоволстват. Критики винаги ще приемам, но само ако са градивни и в тях липсва тенденция. Нямам колебания в това, което върша.”
Нападателят на „Черно море” Бакари ще отсъства от терена за около 6 месеца, потвърди Александър Станков. След направения ядрено-магнитен резонанс е станало ясно, че таранът е със скъсана предна кръстна връзка. Бакари се контузи в мача с „Марек” (0:1). Бакари ще претърпи операция в София възможно най-скоро, а очакванията са той да се завърне на терена в края на февруари или през март. На негово място „моряците” търсят заместник, защото липсата на Бакари сериозно ще намали остротата в атака.
Отборът отива за позитивен резултат в Ловеч. Мачът с „Литекс” е в петък от 20 ч. на стадиона в Града на люляците. Александър Станков е убеден, че отборът скоро ще има отлични резултати.
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна