IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
14:39 | 20 август 2014
Обновен: 21:27 | 20 април 2024

Четирима „моряци” повикани в национала

Четирима „моряци” повикани в национала

По материала работи: Борис Проданов
Четирима „моряци” повикани в национала

Тренировка на стадион „Младост” (с цел да се пази тревното покритие на „Тича”) направиха в сряда футболистите на „Черно море”. Всички се подготвят на пълни обороти под зоркото око на Никола Спасов, като единствено трайно контузеният Бакари не е в групата. Той ще бъде опериран следващата седмица. Миро Манолов пък тренира на облекчен режим.
Детско-юношеската школа получи поредно признание – четирима „моряци” са повикани при 19-годишните национали от треньора Мето Деянов. Това са Мартин Костадинов, Александър Попов, Кристиян Пешков и Илиян Неделчев. „Лъвчетата” имат мачове срещу Албания и Македония този и следващия месец.
Иначе от „Тича” освободиха грузински нападател (на снимката на преден план), дошъл се да се пробва в легендарния варненски тим. Селекцията на „Черно море” обаче е отворен процес и се чакат още футболисти за проби. Отборът има силна нужда от подкрепа в домакинството си срещу „Локо” (Пд) в събота от 18 ч., което е орисано да сложи край на серията от 5 мача без победа и само с 2 вкарани гола.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна