IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
14:51 | 26 август 2014
Обновен: 09:05 | 14 май 2024

Миро Манолов на линия срещу „Левски”

Миро Манолов на линия срещу „Левски”

По материала работи: Борис Проданов
Миро Манолов на линия срещу „Левски”

Едно занимание проведе днес на стадион "Младост" наставникът на "Черно море" Никола Спасов. Възстановяващият се от травма нападател Мирослав Манолов тренира наравно със своите съотборници и понася отлично постепенно увеличаващите се натоварвания. Ако всичко върви по план той ще попадне в групата за мача срещу „Левски” в петък от 20 ч. на „Герена”. Не са ясни резултатите от проведения ядрено-магнитен резонанс на опорния халф Дани Георгиев и вероятно ще се наложи да му бъде направено ново изследване. Той със сигурност е аут за дербито със „сините”. Другите „моряци” са на линия за сблъсъка. В сряда е предвидена още 1 тренировка и традиционното възстановяване.
Отборът на „Левски” обаче ще играе пред празни трибуни в следващите си две домакинства - на „Черно море” и „Славия”. Това обяви Дисциплинарната комисия към БФС. Санкцията е наложена заради ексцесиите по време и след мача с „Литекс” в Ловеч. Както е известно, по време на мача с „люляците” ултраси от агитката на "сините" се сбиха с полицаи в Ловеч, като налагаха униформените с патерици, хвърляха седалки и бутилки по тях. Заради грозни инцидент и непристойното поведение на феновете си клубът от "Герена" отново пострада. Освен това ръководството на столичани трябва да плати общо 9000 лв. Така "сините" ще имат 3 мача поред на "Георги Аспарухов" без подкрепата на своите привърженици.
Междувременно селекционерът на националния отбор Любослав Пенев обяви списъка с футболисти от чуждестранни клубове, на които ще разчита за европейската квалификация с Азербайджан. Първият мач на България по пътя към Евро 2016 във Франция е на 9 септември в Баку. В състава е и дългогодишният капитан на „Черно море” Георги Илиев.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна