IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Начало
04:58 | 28 август 2014
Обновен: 04:59 | 21 април 2024

"Лудогорец" ще играе в Шампионската лига

"Лудогорец" ще играе в Шампионската лига

По материала работи: Златина Добрева
"Лудогорец" ще играе в Шампионската лига

Шампионът на България "Лудогорец" изигра пореден велик, драматичен и луд мач в Европа, удари "Стяуа" след продължения и дузпи пред 20 000 зрители на стадион "Васил Левски" и се класира в групите на Шампионската лига.
Така приказката за родните шампиони продължава и те си уредиха мачове с грандовете на Европа в следващата фаза на надпреварата.
Редовното време завърши с победно 1:0 за "Лудогорец" след феноменално попадение на Вандерсон в 90-ата минута, което доведе срещата до продължения.
В тях двата отбора не си вкараха, но в 119-ата минута Владо Стоянов бе изгонен с директен червен картон, което наложи на вратата да застане Козмин Моци.
Защитникът направи уникални спасявания, хвана две дузпи на сънародниците си и успя да класира "Лудогорец" в групите на Шампионската лига. Така в касата на разградчани ще влязат директно 8.6 млн. евро, а в София ще акостират звездни играчи и отбори, пише gol.bg.
"Лудогорец" заслужава само суперлативи за мача, както и за цялостното си представяне този сезон в Шампионката лига.
Българите отново изиграха феноменална среща в европейските клубни турнири и логично продължават да пишат история и да мечтаят за нещо още по-велико.

Коментари

Новини Варна