IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
07:19 | 29 август 2014
Обновен: 05:18 | 21 април 2024

Кубрат Пулев: Контузията на Кличко е измислена

Кубрат Пулев: Контузията на Кличко е измислена

По материала работи: Златина Добрева
Кубрат Пулев: Контузията на Кличко е измислена

Контузията на украинеца Владимир Кличко е измислена и той прави всичко възможно, боксовият мач да не се състои. Това каза в интервю за nova tv Кубрат Пулев, след като стана ясно, че мачът му със световния шампион се отлага за средата на ноември.
"За съжаление има много хора, които не вярват в мен, не вярват в българското - това са повечето българи. Крайно време е да повярваме, че сме доста силни и че другите с нищо не са повече от нас. Дори напротив - доста по-слаби са", каза той.
"Явно Кличко смята, че съм голям риск за него и ще му нанеса сериозни поражения. Не може да се каже 100%, че ще загуби, но има огромна вероятност това да стане", допълни Пулев.
"Не ме интересуват сватби, бебета или други подобни глупости. Интересува ме световната титла, която е негово притежание. Кличко увърта вече две години, което значи, че не иска да играе", заяви боксьорът.

Коментари

Новини Варна