IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Начало
11:08 | 3 септември 2014
Обновен: 09:00 | 21 април 2024

„Моряците” сбъркаха срещу столичани

„Моряците” сбъркаха срещу столичани

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” сбъркаха срещу столичани

Лидерът в класирането на Елитната футболна група до 17 г. ДИТ „Спорт” (София) надигра с 2:0 на стадиона под Аспаруховия мост „Черно море”. Срещата беше от V кръг на първенството на младшата възраст, а столичани продължават без поражение да водят в таблицата. Те наказаха започналите отлично домакини и на полувремето вече водеха с 2 гола. След почивката варненци се опитаха да върнат головете, но Славов нацели греда, а Йосков пропусна 2 отлични положения.
Специално за Медийна група „Черно море” наставникт на тима Калоян Георгиев сподели: „Играха по-добре от нас и това е причината за поражението. Имахме своите шансове, но не ги материализирахме. За момента това са ни възможностите. Нямам богат избор футболисти на пейката, но за следващата среща подготвям някои рокади и разчитам на по-добра игра.”
Преди изиграването на всички срещи от V кръг „моряците” делят 3-ото място. В неделя от 10,30 ч. те приемат „Локомотив” (Пловдив) на стадиона под Аспаруховия мост.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна