IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Начало
10:58 | 11 септември 2014
Обновен: 17:07 | 21 април 2024

„Моряците” на гости на Академията на Георги Хаджи

„Моряците” на гости на Академията на Георги Хаджи

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” на гости на Академията на Георги Хаджи

Както знаем набор`99 на „Черно море” на треньора Георги Попов и асистента му Ники Кънчев е в Румъния, за участие в детския международен футболен турнир Eastern Star Cup. Срядата беше почивен ден и беше използвана от варненския щаб и отбора да разгледа Академията на Георге Хаджи в Констанца. От фенклуба на футболната легенда на северните ни съседи дори зарадваха гостите с филм за любимия си играч.
След това Георги Попов и Ники Кънчев участваха в турнир по мини-футбол. В първата среща те победиха с 2:1 администрацията на Академията на Георге Хаджи, а във втората се стигна до 1:1 срещу треньорите. Асистенция за гола подаде именно Ники Кънчев.
Днес надпреварата завършва с мач на „Черно море” с Унгарската национална академия „Ференц Пушкаш”. „Маджарите” замениха в последния момент „Партизан” (Белград). Другата среща преди награждаването е на домакините от Академията на Георге Хаджи с турския гранд „Галатасарай”.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна