IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Начало
19:15 | 12 септември 2014
Обновен: 17:03 | 21 април 2024

ЦСКА на плаж преди "Тича"

ЦСКА на плаж преди "Тича"

По материала работи: Слав Велев
ЦСКА на плаж преди "Тича"

"Черно море" плаши с поляк, чака канара от Чад

ЦСКА загря с плаж преди съботното гостуване на "Черно море" във Варна, съобщи Стандарт. "Червените" пътуваха в петък рано сутринта със самолет и отседнаха в Златни пясъци. По-късно част от играчите бяха забелязани да се изтягат на Ривиерата. По-късно отборът тренира в квартал "Младост".

Играчите на Стойчо Младенов демонстрираха отлично настроение. Лудата глава Тончи Кукоч пусна селфи от самолета с Неманя Милисавлевич и Сержио Буш. Играчите вдигнаха тонуса допълнително при вида на двама невръстни запалянковци, които ги чакаха на летището. Хлапетата бяха накичени с екипи и шалове на ЦСКА, като не пропуснаха да се снимат с любимците си.

Иначе аут за "червените" са националът Апостол Попов и нападателят Иван Стоянов. Не по-малко проблеми има Никола Спасов. Наказан е защитникът Живко Атанасов, а Дани Георгиев и Бакари се възстановяват след операции. Сантос се забави на връщане от националния отбор на Кабо Верде, но ще излезе титуляр на "Тича", въпреки че има направена една тренировка. В групата попадна и новото попълнение Марчин Бургхард. Полякът обаче ще остане резерва, тъй като не е готов на 100% физически. Национал на Чад пък беше чакан да пристигне в "Черно море" на проби. Футболистът е играл в белгийската първа лига. Халфът е с впечатляваща физика.

Стойчо набеляза египетския десен защитник Бахрам Али от "Ал Ахли", твърди пресата в Кайро. Вече се водели преговори за привличането му в ЦСКА. Младенов работи в страната на фараоните и познава отлично играчите там.

Коментари

Новини Варна