IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Начало
07:50 | 14 септември 2014
Обновен: 21:31 | 21 април 2024

Пламен Константинов разочарован от играчите

Пламен Константинов разочарован от играчите

По материала работи: Златина Добрева
Пламен Константинов разочарован от играчите

Селекционерът на волейболните ни национали Пламен Константинов-Гибона изрази разочарование от своите играчи и призна превъзходството на Куба при поражението с 0:3 гейма снощи в мач от група F на световното първенство по волейбол за мъже в Полша.
"Поздравления за кубинския отбор. Играха по-добре от нас. Разочарован съм от моя отбор. В първите два гейма показахме нелош волейбол, но след това просто се предадохме".
"Макар някои да казват, че резултатът в този мач е без значение, за мен има значение, защото отборът ми не показва нивото, което би трябвало да показва. Това наистина ме притеснява", коментира Константинов след поражението.
Селекционера на Куба Родолфо Санчес логично бе видимо доволен от разгромната победа, пише gol.bg.
"Много важна победа за нас, постигната срещу силен отбор като България. Вярвахме в успеха още от самото начало. Доволен съм, че показахме силните си страни в тази финална фаза на шампионата. Имаше някои нервни моменти, но запазихме концентрация и успяхме да спечелим в три гейма", заяви Санчес.

Коментари

Новини Варна