IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
15:48 | 28 септември 2014
Обновен: 22:02 | 18 май 2024

“Соколите” си тръгнаха обидени и от Гълъбово

“Соколите” си тръгнаха обидени и от Гълъбово

По материала работи: Борис Проданов
“Соколите” си тръгнаха обидени и от Гълъбово

“Ботев” победи “Спартак 1918” с 1:0 в мач от VIII кръг на Б група в Гълъбово. За “соколите” това беше 8-о поражение. Те продължават да са последни - без точки и само с 1 отбелязан гол.
Преди почивката и двата тима играха предпазливо. Нямаше положения и пред двете врати. “Ботев” се опита да направи нещо в атака, но варненските бранители успяха да затворят пролуките в защитата. Огнян Стефанов и Роналд Донев пък се пробваха в атака, но не успяха да нанесат точни удари и резултатът така и не беше открит в полза на гостите.
Във взаимно надлъгване дойде 55-ата минута. Иван Винков от “Ботев” откри резултата, след като се възползва от грешка в отбраната на варненския тим. Това беше достатъчно за отбора от Гълъбово, който се затвори в глуха защита, а “соколите” бяха без идея в нападение и загубиха мача практически без борба.
Съставът на “Спартак 1918”: Крушарски, Маринчев, Р. Тодоров, Донев, Събков, Яначков, Кр. Илиев, Радулович, Чипев, Пл. Иванов (65 - Ст. Димитров), Огн. Стефанов (75 - Малчев)

Коментари

Новини Варна