IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Начало
08:11 | 29 септември 2014
Обновен: 22:02 | 18 май 2024

Боксьор покори анкетата за спортист на Варна

Боксьор покори анкетата за спортист на Варна

По материала работи: Борис Проданов
Боксьор покори анкетата за спортист на Варна

Сребърният медалист по бокс от младежката олимпиада в китай Душко Благовестов ("Черно море") бе обявен за спортист №1 на Варна за август в традиционната месечна анкета. Негов треньор е Димчо Савов. Душко в момента е един от най-добрите български боксьори. Той успя да се пребори за гласовете на варненските спортни журналисти, които го класираха на първо място и в анкетата за №1 на спортното училище "Г. Бенковски" за август.
За отбор на месеца беше определен „Черно море - Елит”. Като цяло клубът получава наградата за постигнати високи успехи в тениса от 4 отбора. Тимът има сребро от държавното първенство за девойки до 14 г. После за „Елит” падна злато от ДП за юноши до 16 г. 18-годишните тенисистки са вицешампионки. Брозови медали в Банкя грабнаха жените. Главен треньор в клуба е Огнян Илиев.
Онлайн анкетата „Спортист на Варна” беше спечелена с рекорден резултат този месец - 88,73 %. Победителка е състезателката по тенис на СК „Тича” Никол Николова. Тя завоюва златен медал на международен турнир за деца до 8-годишна възраст в Албена и първо място на регионалното първенство на Варна. Треньор на състезателката е Мирослав Петров.

Коментари

Новини Варна