IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
09:09 | 6 октомври 2014
Обновен: 16:02 | 22 април 2024

Националите взимат по 20 хил. евро за победа над Хърватия

Националите взимат по 20 хил. евро за победа над Хърватия

По материала работи: Слав Велев
Националите взимат по 20 хил. евро за победа над Хърватия

Националите ни ще получат по 20 000 евро на калпак, ако победят Хърватия. Срещата е в петък на стадион "Васил Левски" от 21,45 часа. Сумата на премията бе разкрита от Тончи Кукоч пред хърватските медии. "България е настръхнала, чака победа. Съотборникът ми Апостол Попов ми разкри за какви пари ще играят. Стадионът им ще бъде пълен, а той е щастлив, че аз не получих повиквателна", продължи Кукоч, който е известен в Хърватия с голямата си уста.

Той не прости на селекционера Нико Ковач и за пореден път го нападна, че го пренебрегва. "Време е да признае силните ми мачове и да получа шанс, за да покажа това, което мога. Още преди да дойда в България, Роберт Ярни ми изготви специална програма, по която да тренирам всеки ден", разкри левият бек, който на страницата си във Фейсбук твърди, че е номер 1 на този пост в Хърватия. Тончи се похвали също, че е любимец на феновете. 10 000 българи са станали негови поддръжници в мрежата, а освен това по 1000 пътували из цялата страна, за да го гледат.

"Стандарт"

 

Коментари

Новини Варна