IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Начало
13:11 | 6 октомври 2014
Обновен: 00:08 | 26 април 2024

Холандски халф на проби в „Черно море”

Холандски халф на проби в „Черно море”

По материала работи: Борис Проданов
Холандски халф на проби в „Черно море”

Холандският халф Марк Клок започна тренировки с „Черно море”. Той направи днес първо занимание с тима от „Тича”. Футболистът е започнал кариерата си в „Утрехт”, а после е играл и за шотландския „Рос Каунти”. Има мачове за различните юношески гарнитури на страната си.
Наставникът на „Морето” Никола Спасов ще го тества в учебната игра на тима, която е предвидена за събота от 10,30 ч. В нея съставът ще направи спаринг с дублиращия отбор.
Иначе днес футболистите на "Черно море" се събраха за първа тренировка. След двубоя с "Хасково", спечелен с 1:0, "моряците" получиха двудневна почивка. Никола Спасов вече започна подготовка за втората част от редовния сезон с двуразови занимания. Варненци приемат „Берое” на 19 октомври от 16 ч. на стадион "Тича". Днес рано сутринта футболистите загряха с бегова тренировка на Аладжа манастир. Следобед заниманието се провежда на стадион „Младост”.
Контузените Божилов и Райков бяха обаче във фитнеса. Стефан Станчев продължава с индивидуалната програма на подготовка. От медицинския щаб увеличават натоварванията му.
За утре сутрин всички играчи ще влязат във фитнеса. Следобед отново има тренировка на стадион „Младост”.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна