IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
22:03 | 2 ноември 2014
Обновен: 09:57 | 24 април 2024

На задушница: Кафе за Боби Цанков, салата с риба за Румен Нарциса

Баница, маслини, плодове и цветя грееха на мраморните плочи на убитите родни мафиоти на задушница в Централните софийски гробища.

По материала работи: manager
На задушница: Кафе за Боби Цанков, салата с риба за Румен Нарциса

Баница, маслини, плодове и цветя грееха на мраморните плочи на убитите родни мафиоти на Задушница в Централните софийски гробища. Най-богато украсен се оказа гробът на банкера Емил Кюлев, предаде Всекиден.com. Наред с вазата с хризантеми, върху черния мрамор беше положен букет бели рози с лента „От съпругата и децата". Последният дом на банкера бе старателно почистен от прах и паднали листа.

 

Върху гроба на Георги Илиев бе украсен с две бели гладиоли, разположени V-образно, а между тях имаше два карамфила. На плочата имаше и чаша с червено вино. Друг гроб на известен мафиот - Иван Тодоров-Доктора - също бе почетен с бели гладиоли и хризантеми.

 

От двете страни на Евгени Стефанов - Женята, известен като наркобизнесмен, имаше големи букети с хризантеми. Тук можеше да се види и чиния с храна, в която имаше баница, плодове и чаша кола. На гроба на журналиста на мафията Боби Цанков беше положена само чаша кафе.

 

Румен Николов- Нарциса беше почетен с храна - сладки и салата с риба, а Димитър Димитров- Маймуняка - с маслини и баница.

Коментари

Новини Варна