IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
20:46 | 3 ноември 2014
Обновен: 01:39 | 16 април 2024

Попова е умерен оптимист за създаването на стабилно правителство

Вицепрезидентът Маргарита Попова е умерен оптимист за създаването на стабилно правителство

По материала работи: Юлиян Атанасов
Попова е умерен оптимист за създаването на стабилно правителство

 

Вицепрезидентът Маргарита Попова е умерен оптимист за създаването на стабилно правителство. Това каза самата тя пред медиите днес в курортен комплекс "Камчия", цитирана от БТА, пише dnes.bg. Тя допълни, че желанието й е, когато се състави правителството, да се започне работа от правилните неща.
По думите й има въпроси, които не търпят отлагане, и трябва веднага да започнат да се решават, за да бъде отправен верен сигнал към всички. Тя допълни, че след това трябва да се започне с големите политики, които са записани в програмите.
Според Попова са необходими много такт и усет с какво трябва да се започне заради държавата в цялост, заради хората.
Според нея е много важно най-сетне да се обърне внимание на крайно изоставащите райони в страната. По думите й дисбалансът в развитието на регионите е катастрофален.
Вицепрезидентът смята, че в страната регионите са толкова дисбалансирано развити, че няма как да не вървим към истинска демографска катастрофа, ако продължаваме по този начин.

 

Коментари

Новини Варна