IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
15:28 | 10 ноември 2014
Обновен: 18:43 | 17 април 2024

НАП продава почивна база и промишлени сгради

НАП обяви повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници. Те ще се проведат в началото на декември, съобщи приходната агенция.

По материала работи: Пламен Янков
НАП продава „Лада“ без двигател

НАП обяви повече от 35 търга за продажба на движими и недвижими активи на длъжници. Те ще се проведат в началото на декември, съобщи приходната агенция.

Над 20 са недвижимите имоти, които ще бъдат разпродавани. Сред тях са  почивна база в Сапарева баня, промишлени сгради в Левски, магазин със складови помещения в  Бургас, апартаменти в София и други.

Имотът в Сапарева баня е на площ от 13,6 декара. Земята се продават с пет сгради в имота. Обектът е предназначен за курортно-туристическа база със СПА център и има утвърден инвестиционен проект. 

Софийска фирма ще се раздели с имотите си в град Левски. Продават се над 70 дка земя и построените в нея 20 производствени и административни сгради, компресорна и пречиствателна станции, паркокотелни централи, навеси и други. 

В бургаския квартал "Меден рудник" се продава магазин с три склада, гардероб и санитарен възел. Продава се и сграда - дърводелска работилница в промишлената зона на Сандански.

В София се продава апартамент от 128 кв. м, който е преустроен за офис. Той се намира на бул. "Витоша" и се продава заедно с избено и таванско помещение. Оценен е на 313 900 лв.
Апартамент от 85 кв. м в новопостроена жилищна града в столичния квартал "Надежда" също ще се продава на търг и е оценен на 120 000 лв.

Коментари

Новини Варна