IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
14:37 | 14 ноември 2014
Обновен: 13:24 | 19 април 2024

Разлив на гориво причини шест катастрофи

По материала работи: Златина Добрева
Разлив на гориво причини шест катастрофи

Разлив на гориво на пътя Казанлък – Стара Загора причини тази сутрин шест катaстрофи. За щастие няма пострадали хора. Специализирана техника започна почистването на пътното платно. Движението в района на инцидентите е затруднено, съобщава БНТ.
Катастрофите са станали само за 10 минути в участъка между селата Ягода и Змеево. Шофьорите разказаха, че изведнъж колите им поднесли, въпреки че карали с нормална скорост и няма опасни участъци с остри завои по трасето.
,,На завоя колата изведнъж поднесе и загубих управление. Както си карах в това платно в един момент не разбрах какво стана, колата завъртя надясно и се ударих в мантинелата… има нещо по пътя, даже и с обувка ето погледнете – това нещо се пързаля", коментира потърпевш.
Установено е, че причината за пътните инциденти е разлив на масло и нафта от цистерна. Тя е установена и спряна на атомагистрала “Тракия”, където също станаха няколко катастрофи. В момента полицейските органи оглеждат тежкотоварния автомобил за да установят причината за разлива.

Коментари

Новини Варна