IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
21:56 | 19 ноември 2014
Обновен: 03:27 | 16 април 2024

ПФ ще чака Борисов да реши за Орхан Исмаилов

Ще изчакаме Бойко Борисов да вземе решение относно назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната

По материала работи: Юлиян Атанасов
ПФ ще чака Борисов да реши за Орхан Исмаилов

 

Ще изчакаме Бойко Борисов да вземе решение относно назначаването на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната. Това каза пред журналисти Валери Симеонов, съпредседател на „Патриотичен фронт ВМРО-НФСБ”, цитиран от dnes.bg. „Срещата мина доброжелателно от двете страни. Бяхме приети и бяха изслушани нашите аргументи. Няма какво друго да направим, освен да изчакаме министър-председателят да вземе решение по този въпрос”, рече Симеонов.
Среща между премиера Борисов и лидерите на Патриотичния фронт бе проведена по повод на кандидатурата на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната. От коалицията вчера се обявиха против назначението и заплашиха, че ще оттеглят подкрепата си на кабинета. Патриотите обещаха, че ще обявят решението за подкрепата на кабинета в срок от 24 часа.
След срещата лидерът на Патриотичния фронт обясни, че неговата партия няма как да приеме назначаването на представители на партии, изградени на етнически принцип или пък на такива, за които има много основателни съмнения, че обслужват външни интереси.
По думите му такива хора не трябва да заемат отговорни постове.
"До момента няма драма. Има желание от двете страни за решаване на проблема”, допълни той.

 

Коментари

Новини Варна