IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
България
16:17 | 22 ноември 2014
Обновен: 03:39 | 16 април 2024

Зверска катастрофа край Пловдив

Млад мъж загина, спътникът му е в кома

По материала работи: Златина Добрева
Зверска катастрофа край Пловдив

28-годишният Пенко Захариев загина при зверски удар край Пловдив. Друг млад мъж на 29 години е в кома след тежката катастрофа, която стана рано тази сутрин на пътя Йоаким Груево-Пловдив.
Лекият автомобил „Ровър” се е завъртял на пътя, излязъл отляво и се блъснал в дърво. Незабавно на произшествието са изпратени екипи на полицията и спешна помощ.
При огледа извън автомобила са намерени телата на двама жители на Кричим – Пенко и Ангел.
„По-младият от мъжете е издъхнал на място, а другият е транспортиран в пловдивска болница в тежко състояние, най-вероятно причина за катастрофата е много висока скорост”, коментираха пред Dnes.bg от полицията в Пловдив.
Служители от районното управление в Стамболийски изясняват кой от двамата е бил зад волана.
„В Кричим всички са в шок от инцидента, загиналото момче дори ми беше съсед, добри хора са, има и по-голям брат”, коментира кметът на Кричим Атанас Калчев.
И двамата мъже не са семейни. Лекарите продължават да се борят за живота на Ангел. Предполага се, че те са се прибирали към Кричим от дискотека в Пловдив.

Коментари

Новини Варна