IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
България
09:02 | 1 декември 2014
Обновен: 15:03 | 25 март 2024

Двама души се борят за живота си след катастрофите през последните 24 ч.

Въведено е ограничение по пътя Добрич-Генерал Тошево заради катастрофа на тежкотоварен автомобил

По материала работи: Лиляна Трънкова
Двама души се борят за живота си след катастрофите през последните 24 ч.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 17 тежки ПТП с 23 ранени, от които 2 с опасност за живота, съобщават от полицията.
За района на София са станали 82 леки и 2 тежки ПТП с 2 ранени.
Пътните настилки са мокри, на места заснежени със заледени пътни участъци, информира СБА.
Поради мъгла е намалена видимостта до 50 м на АМ "Хемус", при тунелите "Витиня" и "Топли дол", на АМ "Люлин", в Котленски проход, и в районите на Мало Бучино и Стара река.
До 150 м е видимостта в област Кюстендил, и в районите на Петрич, Сандански, Разлог, Владая, Пещера, Трън и на АМ"Тракия" в участъка на област Пазарджик.
Въведено е ограничение по пътя Добрич-Генерал Тошево заради катастрофа на тежкотоварен автомобил, по информация на Областно пътно управление в Добрич. Временно е затруднено движението на тежкотоварни автомобили в двете посоки по тази пътна отсечка. Осигурен е обходен маршрут, обозначен с указателни табели. В ранните часове на деня слаб сняг е превалял в общините Добрич, Балчик и Генерал Тошево.

Коментари

Новини Варна