IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
България
11:18 | 26 декември 2014
Обновен: 04:18 | 21 април 2024

Потвърдено! 34 годишен е загинал при инцидента с камиона на МВР

Возилото е минало преглед и е било технически изправно.

По материала работи: Деян Михайлов
Бивш затворник наби и обра съседка

34-годишен е загиналият при инцидента с камиона на МВР край село Горно Ябълково тази нощ. Той е шофирал камиона с колегите си, който се преобърна в дере. Мъжът дълго бе затиснат в кабината след инцидента. Асен Василев Асенов е загиналият граничен полицай, съобщи на брифинг министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Служителят е от Русе и работи в Свищов. Той е семеен, с две деца.

След първоначалния оглед става ясно, че камионът се е преобърнал с гумите нагоре. Машината е преминала преглед и е била технически изправна.

Тежкият пътен инцидент стана около 0.30 часа тази нощ. Автомобил с висока проходимост ЗИЛ-131, превозващ служители на МВР, участващи в специализираната операция на българо-турската граница, се е преобърна в дере. Инцидентът е в зоната на отговорност на ГПУ Средец, в района на 136 гранична пирамида. 

В камиона са пътували 15 служители.

Шестима от пострадалите остават в бургаската болница за лечение. Двама от тях са настанени в неврохирургията с травми на главата. Други двама са в ортопедичното отделение със счупени крайници и още двама - в хирургичното отделение. Опасност за живота им няма. 

Коментари

Новини Варна