IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
11:33 | 24 януари 2015
Обновен: 19:47 | 22 април 2024

Ученици от Долни чифлик посетиха парламента

17-те деца от СОУ „Васил Левски” се запознаха с депутати и с омбудсмана на България

По материала работи: Златина Добрева
Ученици от Долни чифлик посетиха парламента

17 ученици от СОУ „Васил Левски” в Долни чифлик посетиха парламента по покана на народния представител Красимира Анастасова, която е дългогодишен директор на училището. В качеството си на депутат тя с радост посрещна учениците от XI и XII клас и техните ръководители. Посещението, организирано със съдействието на община Долни чифлик, даде възможност на младежите да поставят своите въпроси и да споделят вижданията си за работата на Народното събрание. Красимира Анастасова ги запозна лично с председателя на парламентарната комисия по образование и наука Милена Дамянова. Учениците проявиха интерес и към дейността на сдружението, чрез което варненският депутат Нели Петрова се бори за безопасно движение по пътищата на страната.
Младежите запознаха народните представители със своята работа по международни проекти. Te се срещнаха и с омбудсмана на България Константин Пенчев.
В знак на благодарност за организираното топло посрещане младежите подариха на Красимира Анастасова портрет на Васил Левски, ръчно изработен от тях.

Коментари

Новини Варна