IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
22:22 | 27 януари 2015
Обновен: 22:51 | 1 март 2024

Шофьорът, убил малкия Паоло, пак се вихри на кола

8 месеца след трагичния инцидент на пешеходната зона в Стара Загора, при който загина 4-годишният Паоло, осъденият на първа инстанция Георги Сапунджиев продължава да кара кола

По материала работи: Юлиян Атанасов
Шофьорът, убил малкия Паоло, пак се вихри на кола

8 месеца след трагичния инцидент на пешеходната зона в Стара Загора, при който загина 4-годишният Паоло, осъденият на първа инстанция Георги Сапунджиев продължава да кара кола, въпреки че се призна за виновен, съобщава bTV, чийто екип засне мъжа зад волана на своята кола в града на липите.
В процеса срещу него Сапунджиев се призна за виновен и получи присъдата от 3 години и 4 месеца на първа инстанция, а шофьорската му книжка трябва да бъде отнета за период от 5 години.
В момента обаче той все още живее в дома си в село Змейово, намиращо се на 6 километра от Стара Загора и чака присъдата му да влезе в действие, след като обжалванията по делото приключат. А докато това стане факт, на практика според закона той има право да кара личен автомобил.
"Получавам много и непрекъснато информация за него. Хората ми пишат къде са го виждали, какво прави, но лично не сме се виждали очи в очи. Честно казано, не искам да го виждам. Това е последният човек, когото искам да срещам в живота си”, обяви пред телевизията майката на Паоло - Красимира Иванова.

 

Коментари

Новини Варна