IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
България
11:17 | 3 февруари 2015
Обновен: 13:50 | 16 април 2024

Откриха удавен мъж в река Янтра във Велико Търново

Възрастна жена падна в морето в Бургас

По материала работи: Златина Добрева
Откриха удавен мъж в река Янтра във Велико Търново

Тялото на възрастен мъж бе открито в река Янтра. Той е на 69 г. и е от Велико Търново. Мъжът бил в неизвестност повече от 24 часа и близките му подали сигнал в полицията. Тялото му е намарено от спасителните екипи в района на гара "Трапезица".
По случая е образувано досъдебно производство.
От полицията в Бургас пък съобщиха, че възрастна жена е паднала в морето от моста в Морската градина. 86-годишната дама била спасена от трима минувачи и е в болница в стабилно състояние.
Очевидец на инцидента разказал, че жената паднала във водата от моста, като започнала да маха с ръце за помощ, пише dnes.bg. Мъжът с помощта на двама случайни минувачи я извадили и й оказали първа помощ до пристигането на екип на Спешна помощ.
Часове след приемането на жената в болницата е установена самоличността й. Това е 86-годишната бургазлийка с инициали К.Д. По информация от близките й, жената страдала от диабет и вероятно е изпаднала в диабетна кома, която довела до падането й в морето.

Коментари

Новини Варна