IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
12:10 | 7 ноември 2020
Обновен: 16:18 | 17 май 2024

Три станаха жертвите на тежката катастрофа край Ботевград

Челно се удариха тази сутрин автобус с работници и джип

По материала работи: Слав Велев
Три станаха жертвите на тежката катастрофа край Ботевград

Трима души загинаха, а други двама са ранени при челен сблъсък между автобус и джип при с. Литаково, Ботевградско. Автобусът е връщал работници от нощна смяна от заводите в Ботевград.

 

 

Катастрофата е станала около 6:30 часа тази сутрин. На място веднага са пристигнали 10 линейки от София, съобщиха от Спешна помощ, предаде НОВА.

По първоначални данни джипът е навлязъл в насрещното движение и се е ударил челно в автобуса. От удара автобусът се е обърнал отстрани на пътя, което е наложило намесата на екипи на пожарната. Загинали са водачът и пътникът от джипа, който е с румънска регистрация. Те са били на видима възраст 20-25 г. 

 

 

При катастрофата пострадаха две жени на 54 г. и мъж на 64 г., който е и шофьор на катастрофиралия автобус. Те бяха откарани за хоспитализация в УМБАЛ „Света Анна”. По-късно една от жените, която беше с опасност за живота, почина в лечебното заведение.

Коментари

Новини Варна