IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
България
10:29 | 12 ноември 2020
Обновен: 02:37 | 12 април 2024

Ние, 9Б винаги ще си спомняме за вас! Ще правим всичко, което ни казвахте, г-не…

54-годишният учител по английски език Тони Манчев почина от коронавирус

По материала работи: Ставри Таргов
Ние, 9Б винаги ще си спомняме за вас! Ще правим всичко, което ни казвахте, г-не…

Тони Манчев

 

Любим преподавател на учениците в Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон" във Велико Търново е загубил битката с COVID-19.

54-годишният учител по английски език Тони Манчев е починал в края на миналата седмица, разбра "24 часа".

Той е развил двустранна бронхопневмония в следствие на ковид инфекция. Приет е за лечение в болница, но състоянието му се влошило и въпреки усилията на лекарите издъхнал, казаха колеги на Манчев.

Трагичната вест потресе колектива и възпитаниците на професионалната гимназия.

"Напусна ни нашият любим учител. Винаги гледаше да ни забавлява. С него часовете минаваха различно и по-интересно. Разказваше ни за неговите приключения и часовете с него, бяха едни от най-хубавите ни мигове в училище.

Ние, 9Б винаги ще си спомняме за вас! Ще правим всичко, което ни казвахте, ще спазваме правилата така, както Вие искахте! Много ще ни липсвате г-н Тони Манчев! Почивайте в мир!!!" написа в социалната мрежа Иветка Христова.

Ученическата телевизия на ПГТ пък пусна във фейсбук възпоменателен филм с видеа и снимки с преподавателя, който е бил и класен ръководител.

Това е първият случай на починал педагог с COVID-19 във Великотърновско, съобщава "24 часа".

Коментари

Новини Варна