IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
09:20 | 4 декември 2020
Обновен: 08:26 | 21 април 2024

Поредният достоен български учител не издържа – издъхна от вируса

За кончината на инж. Пенчо Гавазов, преподавател в ПГ “Ген. Вл. Заимов“- Сопот, съобщиха негови колеги

По материала работи: Слав Велев
Поредният достоен български учител не издържа – издъхна от вируса

Още един учител изгуби битката с коронавируса. За кончината на инж. Пенчо Гавазов, преподавател в ПГ “Ген. Вл. Заимов“- Сопот, съобщиха негови колеги във Фейсбук. Всички скърбят много за загубата на учителя, пише "Монитор"

 

"Днес се прощаваме с наш колега, загубил битката с вируса! Трудно преглъщам болката; не намирам най-точните думи; не събирам сили да пиша; не откривам отговор на въпроса “защо едно дете на 15 остана без баща?”; нямам думи за утеха на семейство, колеги и приятели; имам само огромна тъга и безмълвие...!", написа инж. Катя Кадърска.

 

"Дано ни прости инж. Пенчо Гавазов, че не си казахме красиви думи в последния му ден в училище, че говорехме пак за работа и професионални планове! Но никой не допускаше, че толкова скоро и бързо болестта ще го отнеме от всички! От няколко дни се молехме и вярвахме в чудеса! Но вчера се случи най-лошото!", сподели още тя. Преподавателката изказа съболезнования на семейството на инж. Гавазов. 

Коментари

Новини Варна