IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
България
17:24 | 11 април 2015
Обновен: 02:55 | 25 април 2024

Кървава събота в Разград: Откриха заклан мъж край хижа

Убитият бил измамник

По материала работи: Слав Велев
Кървава събота в Разград: Откриха заклан мъж край хижа

След 19-годишният младеж, който вчера се самоуби в Разград, днес полицаите се натъкнаха на друга зловеща находка. Тяло на мъж е открито тази сутрин до хижата на БТС в местността “Пчелина” край Разград. Сигналът е подаден на тел.112 около 9.30 часа на 11 април от хижаря. Разследващите на място установили, че това е трупът на Б.К.Б. на 38 години от Разград, криминално проявен и осъждан.

 

В присъствието на съдебен лекар е извършен оглед на трупа, който бил с множество прободни рани в областта на врата и гърдите. Тялото е откарано за аутопсия в МБАЛ-Русе. По случая е образувано досъдебно производство по чл.115 от НК.

 

38-годишният мъж се е занимавал с измами. Имал е и множество регистрации в полицията за кражби, както и излежани присъди. Това разкриха пред БЛИЦ от пресцентъра на МВР в Разград.Трупът бе открит от хижаря на „Пчелина”. В момента той е на разпит в полицията. „Не сме го виждали този човек, който беше намерен днес. Не е отсядал при нас”, заявиха от „Пчелина”.

 

Първоначалният оглед на тялото е установил, че убийството е извършено по особено жесток начин. По трупа е имало множество прободни рани – по гърдите и врата. На този етап е установено, че причина за смъртта е кръвозагуба.

Коментари

Новини Варна