IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
България
13:05 | 21 декември 2020
Обновен: 14:39 | 5 май 2024

20-годишен залепи шамар на лекарка

Инцидентът е станал в Спешното отделение на Националната кардиологична болница в София, пострадалата е варненка

По материала работи: Слав Велев
20-годишен залепи шамар на лекарка

На съд пращат 20-годишен, ударил шамар на лекар, съобщиха от прокуратурата. Инцидентът е станал вчера, около 11:30 ч. в Спешното отделение на Националната кардиологична болница в София, предаде News.bg.

 

"Защо вчера по време на дежурство мъж облечен като жена и говорещ като жена, ми заби юмрук в главата?Защото когато ме попита как е баща му докаран с линейка, отговорих, че няма такъв пациент.

 

Защо когато по- късно пристигна линейката той ме псува и обижда, а приятелят му ме блъска?Защото се опитвах да помогна на баща му , за който разбрах,че е с инфаркт и след успешен КПР от екипа на ЦСМП София при сърдечен арест.Защото имах още няколко пациента за които трябваше да се грижа.

 

Защо докато се опитвах да се грижа в кабинета за баща му не спря да псува и да се заканва ,че ще ме съди ?защото лекувах лекувах баща му.

 

Защо паник бутона в кабинета не работеше и охраната дойде когато крясъците на нападателя ми стигнаха до ушите й?

 

Защо ще отида довечера на дежурство,независимо че ме е страх?Защото двама от колегите ми са болни,дава дежурят в КОВИД отделението и за оставащите 9 дни имам още 5 дежурства.

 

Защо не отидох в съдебна медицина да се освидетелствам?Защото ако напишат че главоболието,световъртежа и гаденето ми са от комоцио, не мога да продължа да работя .

 

Защо го пиша тук? Защото искам да споделя с приятелите си и колегите си колко ме боли , колко ме е страх , колко съм обидена.Но въпреки всичко ще продължа да дежуря ,защото няма кой.....". Това написа във Фейсбук пострадалата д-р Кателиева, която е от Варна и работи от години в системата.

 

Докторката е ударена по лявата буза, като от удара предпазните й очила били счупени. След като проявил агресия, младежът излязъл от лечебното заведение и продължил да крещи.

 

Той е арестуван за 72 часа, като досега не е осъждан. Утре, Софийският районен съд ще прецени дали мъжът ще бъде задържан за постоянно.

Коментари

Новини Варна